Telefonisch of via ons onderstaand mailadres.

Op maandagen zijn wij van 9.00 tot 18.00 uur direct bereikbaar. Van dinsdag t/m vrijdag kan onze bereikbaarheid door de therapiegesprekken wat lastiger zijn. Wanneer u een voicemail, SMS of Whatsapp bericht achterlaat, bellen we u op diezelfde dag tussen 18.00 en 19.00 uur terug.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor hulpverleners die ook zijn aangesloten bij Zorgmail.

Praktijk Carucci is zowel in Deventer als in Zutphen gevestigd. In Deventer is de praktijk te vinden in het Jordenshuis in het centrum van Deventer. De praktijkruimte bevindt zich op de eerste en verdieping. Er is geen lift in het pand. 

Heeft u moeite met traplopen? Laat het even weten, dan zoeken we naar een oplossing.

 Adres:

 Papenstraat 26

7411 ND Deventer

Tel: 06 52 38 02 02

 

In Zutphen is de praktijk gevestigd in het centrum op de begane grond.

Adres:

Waterstraat 5

7201 HM Zutphen

Tel: 06 52 38 02 02

 

emailadres van Mieke Swennen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

emailadres van Judith Ellenkamp: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

emailadres van Marieke Mensink: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

emailadres van Paula Bekema: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

emailadres Rene Olthof (administratie): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

KvK nr.: 59846240

Btw nr.: NL 188508168B01

Banknr: NL 47 TRIO 0391 1499 46 t.a.v. Praktijk Carucci

.

 
Route beschrijving