“De reden dat wij contact met Praktijk Carucci hadden opgenomen was vanwege het feit dat wij elkaar uit het oog verloren waren en bijna tot niet meer goed met elkaar konden communiceren en ook niet meer wisten hoe. We kregen van onze therapeut soms confronterende opdrachten mee naar huis, we hebben letterlijk met een lach en een traan elkaar weer leren begrijpen, leren luisteren naar elkaar en super belangrijk weer begrip tonen naar elkaar. Wij kijken super goed terug naar onze sessies.”

 "In een 5 tal gesprekken hebben we samen gekeken naar onze onderlinge manier van communiceren in de relatie. Als therapeut vond ik haar uitblinken in haar duidelijke aanpak, respectvolle reacties, de aandacht voor ons beiden en de ruimte die ze ons gaf om gevoelens te benoemen. Mijn emoties heb ik hierdoor kunnen verwerken."

"Op het moment dat wij aan de therapie begonnen, was het voor mij erop of eronder. Ik was van plan om ergens anders een woning te zoeken met mijn kinderen. Gelukkig zijn we op het juiste moment bij jou terecht gekomen en hebben we onze relatie hiermee gered. Het was fijn dat jij ons beiden zo goed aanvoelde. Jij hebt ervoor gezorgd dat ook mijn partner over zijn gevoelens ging praten. Natuurlijk hebben we soms nog wel eens een dipje, maar door wat we bij jou hebben geleerd blijven we er niet in hangen. We luisteren naar elkaar en weten nu beter wat er in de ander omgaat. Soms is gewoon alleen even knuffel nodig, om te weten dat je gezien wordt en dat je je begrepen voelt. Wij gaan het redden samen!"