"Na 31 jaar huwelijk (waarin toen niet-gediagnosticeerde autisme een grote rol speelde) kwam ons huwelijk in een crisis. de therapeute heeft ons, met haar professie, hier doorheen geholpen. We hebben ook onder haar begeleiding diverse gesprekken met onze kinderen gehad. Na 2½ jaar zijn we de therapie gaan afbouwen. Uiteindelijk zijn we, mede door de waardevolle inbreng van de therapeute, sterker uit onze crisis gekomen dan dat we ooit samen geweest zijn!"

 

"Wij hebben hulp gezocht omdat we op bepaalde punten in ons huwelijk in cirkels ronddraaiden. We wisten dat we bepaalde patronen hadden ontwikkeld en wilden dit doorbreken. Ons huwelijk heeft autisme en we vonden bij onze therapeut een deskundige en respectvolle benadering in deze problematiek, die deel waren van onze moeilijkheden. Ze had snel door hoe de vork bij ons in de steel zat waardoor we duidelijk en doelgericht konden werken aan onze moeilijkheden. Door te zien welke patronen er waren en de destructieve patronen te doorbreken voelden we ons na een 10-tal sessies weer voldoende versterkt om verder te kunnen samen. We zijn blij dat we deze investering samen aan zijn gegaan."

Nogmaals hartelijk bedankt voor je inzet

 

"Wij hebben haar ervaren als een kundige, onpartijdige therapeute. Zij gaf ons middelen om nader tot elkaar te komen en onze communicatie te verbeteren. Oude patronen werden doorbroken. Zonder haar was dit niet gelukt"