"Bij mijn therapeute van praktijk Carucci heb ik fijne gesprekken gehad, doordat zij de juiste vragen wist te stellen die mij dwongen tot nadenken. Hierdoor heb ik op een voor mijn gevoel eenvoudige manier veel meer inzicht in mijzelf en mijn denkprocessen gekregen. Dit heeft er voor gezorgd dat ik deze denkprocessen makkelijker onder woorden kan brengen en kan uitspreken naar mijn partner, hetgeen zorgt voor wederzijds begrip. Tevens heeft zij in de gesprekken samen met mijn partner inzicht gegeven in hoe wij onze levens in elkaar kunnen vlechten, zonder dat hierbij frustraties ontstaan. Eigenlijk heeft zij ervoor gezorgd dat ik mijzelf, en mijn partner en ik elkaar beter begrijpen waardoor we nu goed over kunnen praten en nu vaak zelf tot oplossingen kunnen komen.  Achteraf lijkt het allemaal erg simpel, maar zonder de door haar gegeven handvatten was het ons niet gelukt." 

"We hebben de gesprekken als zeer prettig ervaren. Het deed ons inzien dat de basis tussen ons wel erg goed was, maar dat we elkaar enigszins kwijtgeraakt waren omdat we onze bangste gedachtes niet uit durfden te spreken naar elkaar. Doordat jij zeer directe vragen durfde te stellen konden we er niet meer omheen.

Het heeft ons geholpen lastige dingen toch bespreekbaar te maken. Jij was een zeer plezierige gespreksleidster die zorgde dat er geen pijnlijke stiltes vielen."

 

"Met dank kijken wij terug naar een fijne begeleiding van onze problemen, naar een omslag in ons leven. Een omslag in ons leven, zo kun je het resultaat van onze bezoeken aan jou wel noemen. De handvatten, die jij ons gaf, hebben er voor gezorgd, dat er weer licht en lucht in onze relatie kwam. 

Dank, heel veel dank daarvoor."

 

"Al met al vind ik zeker dat het nu beter gaat dan toen we aan de therapie begonnen. We hebben meer begrip voor elkaar gekregen, voor wat we voelen, waarom we dingen doen, meer inzicht in de dynamiek tussen ons. We bespreken meer met elkaar. Praktische dingen, afspraken, maar ook wat ons bezighoudt, emoties. Al moeten we er wel echt alert op blijven dat we dit blijven doen. Echt tijd maken voor elkaar, om bij te praten, te delen. Ik ervaar meer verbondenheid, meer ´lichtheid´ in onze relatie. Ik ben denk ik ook gegroeid in zelfvertrouwen, in ´eigenheid´, ook door het nadenken over toekomstig werk e.d. dank!"

 

Reden van therapie Stress veroorzaakte misverstanden, onrust en onbegrip tussen ons beiden waar wij zelf niet meer uit kwamen. 

Resultaat therapie Na 3 gesprekken besloten wij alsnog uit elkaar te gaan. Na een maand hebben we de gesprekken hervat met als doel te blijven te communiceren voor een goede omgang met de kinderen. Na een aantal wekelijkse gesprekken en separaat wonen kwam de rust terug. We begonnen elkaar weer te horen en te begrijpen met behulp en onder goede begeleiding van onze therapeut met als resultaat dat we weer samen op vakantie zijn geweest. Na deze trip hebben we besloten weer samen in 1 huis te wonen. Dit ging zelfs zo goed dat we een nieuw huis hebben gekocht en een volledige nieuwe start kunnen maken.

Onze impressie van therapeute Ze heeft ons geholpen en prettig begeleid tijdens de gesprekken. Ze luisterde goed en wist ons de juiste richting op te sturen. Zonder haar hulp was het ons niet gelukt weer samen te leven. We kijken terug op een prettige en vooral effectieve therapie met voor ons een fantastisch resultaat. Wij bevelen Carucci dan ook graag aan. 

Wij vinden het prima als onze feedback op de website geplaatst wordt.