Systeemtherapeutisch Werker

Ouders en kinderen functioneren samen prettig en ontspannen in een gezin als er ruimte is om jezelf te kunnen zijn. De dagelijkse praktijk van het gezinsleven kan in deze tijd intensief zijn.

Lees meer...

Systeemtherapeut/Praktijkhouder

Mijn naam is Leontine en heb ik 2014 de praktijk Caruci opgericht die gevestigd is in het centrum van Deventer. Met veel plezier run ik samen met mijn enthiousiaste collega's de praktijk. 

Lees meer...

Systeemtherapeut                            

Goede relaties met dierbare mensen zijn belangrijk in het leven. Om je te ontwikkelen, veilig te voelen en lief te hebben. Het gezin van herkomst, levenservaringen en verandering van levensfases beïnvloeden relaties.

Lees meer...

Systeemtherapeut

Binnen relaties beïnvloeden mensen elkaar voortdurend. Hierbij ontstaan bijna altijd vragen die een uitdaging vormen om  verder over na te denken, en ook dilemma's die je voor keuzes kunnen stellen. De veiligheid en verbinding kan binnen de relatie met je partner in het gedrang komen. Hoe kom je in je huwelijk toe aan de behoeftes van jezelf en wat zijn de verwachtingen die je hebt van de ander.

Lees meer...

Systeemtherapeutisch werker

In de consulten met de Systeemtherapeut worden de behandeldoelen opgesteld, het is daarbij niet altijd gemakkelijk om besproken doelen in de praktijk toe te passen. Soms zijn de problemen te complex of de oude patronen te hardnekkig. In die situaties kan de Syteemtherapeut mij inzetten, we gaan dan samen, vaak praktisch aan de slag om de doelen te bereiken.

Lees meer...

Systeemtherapeut

In relaties ontstaan altijd patronen. De meeste patronen zijn helpend en fijn maar er kunnen ook patronen ontstaan die niet helpend of zelfs destructief zijn. Dit laatste kan tussen jullie in komen te staan, waardoor je het gevoel van verbinding kan verliezen in je relatie. 

Lees meer...