Systeemtherapeutisch Werker

Ouders en kinderen functioneren samen prettig en ontspannen in een gezin als er ruimte is om jezelf te kunnen zijn. De dagelijkse praktijk van het gezinsleven kan in deze tijd intensief zijn.

Lees meer...

Systeemtherapeut i.o.

Ik ben Marise van Schooten Relatie- en gezinstherapeut io. binnen Praktijk Carucci.

Lees meer...

Systeemtherapeut/Praktijkhouder

Mijn naam is Leontine en heb ik 2014 de praktijk opgericht die gevestigd is in het centrum van Deventer. Met veel plezier run ik samen met mijn enthiousiaste collega's de praktijk. 

Lees meer...

Systeemtherapeut                            

Goede relaties met dierbare mensen zijn belangrijk in het leven. Om je te ontwikkelen, veilig te voelen en lief te hebben. Het gezin van herkomst, levenservaringen en verandering van levensfases beïnvloeden relaties.

Lees meer...

Systeemtherapeut

“ Binnen gehechtheidsrelaties ervaren mensen de behoefte om zich vanuit veiligheid en verbinding te kunnen ontwikkelen tot een krachtig en zelfstandig individu”
Een gehechtheidsrelatie bestaat tussen ouders en kinderen en binnen de partnerrelatie.

Lees meer...

Systeemtherapeut

In relaties ontstaan altijd patronen. De meeste patronen zijn helpend en fijn maar er kunnen ook patronen ontstaan die niet helpend of zelfs destructief zijn. Dit laatste kan tussen jullie in komen te staan, waardoor je het gevoel van verbinding kan verliezen in je relatie. 

Lees meer...