Systeemtherapeut

Praktijkhouder

Mijn naam is Leontine en heb ik 2014 de praktijk Caruci opgericht die gevestigd is in het centrum van Deventer. Met veel plezier run ik samen met mijn enthiousiaste collega's de praktijk. 

Lees meer...

Systeemtherapeut                            

Goede relaties met dierbare mensen zijn belangrijk in het leven. Om je te ontwikkelen, veilig te voelen en lief te hebben. Het gezin van herkomst, levenservaringen en verandering van levensfases beïnvloeden relaties.

Lees meer...

Systeemtherapeut

Binnen relaties beïnvloeden mensen elkaar voortdurend. Hierbij ontstaan bijna altijd vragen die een uitdaging vormen om  verder over na te denken, en ook dilemma's die je voor keuzes kunnen stellen. De veiligheid en verbinding kan binnen de relatie met je partner in het gedrang komen. Hoe kom je in je huwelijk toe aan de behoeftes van jezelf en wat zijn de verwachtingen die je hebt van de ander.

Lees meer...

 

Systeemtherapeut

Het doel van systeemtherapie is, wat mij betreft, dat het proces en uiteindelijke resultaat iets is waar jij oprecht beter mee uit de voeten kunt, waardoor het leven wellicht meer duidelijk, leuker, meer ontspannen of juist uitdagender van kan worden.

Lees meer...

Systeemtherapeut - GZ Psycholoog
Goede relaties zijn een belangrijke basis in het leven van mensen: een veilige basis om op terug te vallen en een stimulans om je verder te ontwikkelen. Dat geldt voor kinderen en ouders in een gezin, maar net zo goed binnen een partnerrelatie.

Lees meer...